Stay with you darl!

Wednesday, August 18, 2010

Masa itu hampir tiba..

Dalam kerisauan yang amat sangat,sebenarnya something unexpected happen..

..menghitung hari...

Tuesday, August 10, 2010

Inikah jalannya...?

Dalam sekelip mata,sayang itu menjadi benci..benci yang membunuh cinta,memusnahkan impian yang dicipta bersama..mengapa manusia senang berubah..mengapa masa silam yang mereka mahukan..persalahkan masa kini kerana kehilangan masa lalu itu..? adakah aku penghalang kepada kebahagiaan orang lain? adakah aku tidak layak dicintai oleh manusia.. kini aku tahu kesetiaan itu ape.. sejenis biskut yang rapuh..
Nothing hurts more than realizing he meant everything to you and you meant nothing to him
inginkan lepaskan aku..inginkan tinggalkan aku..ingin lupakan semua janji kita bersama..itu kebahagiaannya..? salah akukah? sehingga saat ini..tiada apa inginku katakan padanya.. berharap masa berlalu tanpa aku sedari dan tanpa aku menghampiri rindu,cinta dan sedih... cukup!

Thursday, August 5, 2010

Borak kosong

    Emmm..tak ada ape pun yang ingin diceritakan sekarang..hari-hari sibuk untuk mengejar impian..percaya masa akan tiba dan saya dapat bersamanya selalu..=)
    Last week dapat jumpe mr i sekejap sahaja..sebabnya,mr i harus balik melaka dan i pulak kena pergi terus berjuang habis-habisan sehingga demam ahad yang lalu haha..then MC 2hari..rehat la dirumah sendirian..
    Mr i call semalam dan dia berkata tentang cincin merisik ,cincin bertunang...Apakah ini hanya soalan atau perkara yang bakal mr i lakukan? Bilakah? Benarkah? Uishh ngeri bila memikirkannya..Untuk tidak merasa kecewa, saya pun melupakan perkara itu pada waktu kejadian..tapi paling saya nantikan..kedatangan mr i ke KL...yeeahaaaa!sukanya saya..namun saya ada kerja yang perlu diselesaikan.bagaimana mahu berjumpa dengan mr i nt...=(